Hopp til innholdet
Hjem » Oppsett av IPTV

Oppsett av IPTV

Lurer du på oppsett av IPTV? Les videre for informasjon om hvordan IPTV-teknologien fungerer, og hvordan du kan sette det opp.

IPTV-tilgangen som selges av oss kan leses av på de aller fleste enheter. Dette gjøres via apper eller programmer som kan lese av påloggingslinken du mottar av oss. Utvalget av apper er stort, hvor noen fungerer bedre enn andre, og ikke minst har de ulikt brukergrensesnitt. Noen koster en liten slant penger, mens andre er gratis.

Anbefalt metode for å se på IPTV er via en enhet som er tilkoblet ethernet – altså kablet internett. Dette fordi WiFi-nettverk kan være plaget av forstyrrelser som kan gjøre signalene ustabile, som kan være vanskelig å feilsøke.

Dersom du skal se innhold på TV’en din er den aller beste tilkoblingsmetoden via en dedikert enhet bygget for å spille av IPTV-innhold. Eksempelvis Formuler GTV eller Nvidia Shield Pro. Du kan også vise innhold via apper på din Smart-TV (LG, Samsung og lignende) – men merk at resultatet kan variere fordi moderne TVer ikke alltid er utstyrt med kraftig nok hardware til å spille av høykvalitetsstreams. Med en egen enhet som er bygget for dette, eliminerer du TVens begrensede kapasitet da enheten selv tar seg av dekodingen. Du kan også se på laptop/mobil og til og med chromecaste eller airplaye til en enhet koblet til TV – men da beveger vi oss på signaler over WiFi igjen. Prøv den metoden som er enklest for deg og hva du allerede har av utstyr først. Opplever du at det ikke er godt nok for deg kan vi hjelpe deg med å anbefale en enhet for oppgradering.

Anbefalte apper

Under følger våre anbefalte apper basert på hvilken enhet du benytter.

Android TV: Tivimate
Android tablet/mobil: IPTV Extreme Pro
Apple TV: Smarters Player Lite / iPlay IPTV
iPhone/iPad: iSTB (gratisversjon her) / IPTVX
LG/Samsung Smart TV: IPTV Smarters Pro
Macbook: IPTV Smarters Pro
Windows PC: myIPTV Player / IPTV Smarters Pro

Tivimate til Android TV – Dette er uten tvil den beste metoden å vise IPTV på!

Oppsett av IPTV / App

Selve oppsettet av IPTV er relativt lik uansett hvilken app du bruker. Du får ofte to valg når du skal legge til tilgangen i din valgte app:

  • M3U Playlist
  • XC Codes / XC Stream eller lignende.

Når man bruker M3U-playlist limes den lange linken du får på epost ved kjøp inn i sin helhet. Ved bruk av XC Codes, skriver man vanligvis inn server, brukernavn og passord. Alle disse feltene finner du også i din velkomstmail. Det er ingen fordeler eller ulemper med de forskjellige metodene.

For mer spesifikke brukerguider for hver enkelt app kan du finne brukerguide på:

install-iptv.com

Dersom du har behov for hjelp av oss er det bare å ta kontakt!