Hopp til innholdet

Betalingsguide

Mer om kryptovaluta

Når du først er inne på tanken om å investere i kryptovaluta, enten til kjøp av tjenester, eller som en investeringsmulighet, så vet vi at du er best tjent med å vite mest mulig om kryptovaluta. Hvis du først velger å kjøpe bitcoin som investering, burde du investere med et langsiktig perspektiv. Mange kaster seg inn med mål om å tjene raske kroner på kortsiktig prisspekulasjon. Av den grunn bør du være forberedt på at prisene kan både øke og falle drastisk. Hold derfor investeringen din over en lengre periode. Man kan opprette konto og kjøpe Bitcoin fra flere forskjellige kryptobørser, og du er aldri låst til Firi. Velg din favoritt! Alle kryptokontoer du kan opprette gir deg også mulighet til å sende krypte til eksempelvis oss som betaling for produkter og tjenester.

Du kan lese mye mer om kjøp og investering av bitcoin hos ITAvisen sin artikkel om dette.

Overføring via Firi

Vi setter fokus på sikker anonym betaling med kryptovaluta. Når du har kjøpt Bitcoin hos Firi kan du følge følgende steg for å overføre beløpet du får oppgitt av din ordre.

Steg 1:

Når du har opprettet konto, så logger du inn via appen deres.

Finn knappen “Sett inn penger” nederst i hovedbildet.

Steg 2 – sette inn, eller overføre krypto:

Når du er på siden for overføringer, så kan du velge hvilket beløp i Norske Kroner du ønsker å sette inn på Firi. Disse pengene kan du investere i bitcoin eller annen kryptovaluta.

Det kan lønne seg og overføre mer enn hva man tenker å bruke. Dette fordi Firi tar et beskjedent gebyr for overføringer. I tillegg har du jo også litt bitcoin til å bruke når det er på tide å forlenge abonnementet ditt hos oss 🙂

Som man ser, tar Firi et beløp på 3,9% for overføring via Vipps eller Kortbetaling. Fordelen med disse betalingsformene er at du får umiddelbart tilgang til pengene slik at du umiddelbart kan kjøpe Bitcoin.

Du kan unngå dette gebyret ved å velge bankoverføring, men da vil selve overførselen ta 1-2 virkedager, før du får pengene tilgjengelig til bruk i din Firi-konto.

Steg 3 – kjøpe Bitcoin for pengene dine:

Gå til toppen av hovedbildet. Velg “Kjøp”-knappen til venstre i bildet. Når du trykker denne, får du opp en oversikt over hvilke kryptovalutaer du kan kjøpe for pengene. Velg “Bitcoin”.

Fyll ut beløpet du ønsker å kjøpe i norske kroner. Trykk forhåndsvis kjøp, deretter bekreft.

Du har nå kjøpt dine første bitcoin, som er dine frem til du velger å bruke noen av dem på våre tjenester 🙂

Steg 4 – send bitcoin til oss for å fullføre betalingen:

Nå er det på tide å legge inn en ordre i webbutikken vår. Velg Bitcoin som betalingsmiddel. Du mottar nå en adresse, som skal fylles ut i “mottakers adresse”, og et beløp i BTC. Fyll dette ut, og i løpet av kort tid mottar vi betalingen.

NB! Husk å legg til 0,00025 BTC på beløpet du får fra ordren din. Dette er gebyret Firi tar for overførselen, og det trekkes dessverre fra mottakers part av beløpet.

Du har nå foretatt en sikker anonym betaling med kryptovaluta!

Vi sender påloggingsinformasjon til tjenestene så fort vi registrerer innbetalingen din!