Hopp til innholdet

Support

Du kan når som helst få Support fra NXT Norge via webchat her på hjemmesiden, eller discord.

Som kunde hos oss får du ikke bare en veldig bra TV-tjeneste, men du har i tillegg en eminent kundeservice i ryggen hvor du som kunde er i fokus. Gjennom å la deg som kunde styre showet så blir vi i NXT bedre, og gjennom vårt support-community får du direkte kontakt med NXT sine teknikere som er klare til å hjelpe til døgnet rundt.

Om noe er feil, kan du selvfølgelig rapportere dette direkte til våre teknikerteam døgnet rundt. I tillegg kan du:

  • Rapportere kanalfeil (lagg, lyd, undertekster, alt du anser som en feil)
  • Ønske deg nye filmer, uansett land/språk/undertekst
  • Ønske deg serier, uansett land/språk/undertekst
  • Ønske deg kanaler fra alle verdens land
  • Ønkse deg lydbøker, uansett land/språk.

Med andre ord er det du som styrer showet, og hjelper samtidig til ved å gjøre vår tjeneste bedre for deg, og alle andre kunder.

Du får Support fra NXT Norge når du skal fornye eller kjøpe nytt abonnement, eller om du kanskje har en venn som vil kjøpe tjenesten. Vi er klare til å hjelpe deg med abonnementsrelaterte spørsmål/bestillinger når som helst, mens NXT Community, som du får tilgang til som kunde, er klare døgnet rundt på teknikken og dine ønsker til tjenesten.

Vi setter vår stolthet i å gi deg som kunde den beste opplevelsen av både innhold og service. NXT Community er stedet hvor vi har direkte kontakt med deg som kunde, slik at vi også kan utvikle tjenesten videre til å bli best i verden.

Høres det fristende ut? Bestill da vel! 🙂